דואט קולינרי גלילי – סדנת בישול ואפייה וארוחת ערב עשירה וחורפיתיום ה' | 18 בדצמבר
תאריכים וזמנים
סדנת בישול ואפייה המשלבת את סודות המטבח של שתי הבשלניות והקונדיטוריות יערית שטרן ונוהאד ביסאן ובסיום ארוחת ערב חורפית ומפנקת בביתה של יערית בישוב מורשת שבמשגב.
חוויה מחבקת לב, תרבות וטעמים – מפגש של שני מטבחים – יהודי ודרוזי. חוויה קולינארית משובחת בה נלוש, נגלגל, נמצא ונקפל – ובעיקר נבשל ונאפה יחד. תוך כדי עבודה נצלול גם לסיפורים של בית, חיבור לאדמה ולמסורות שעוברות מדור לדור דרך הידיים והלב.
יחד ניצור שולחן עשיר, צבעוני ומלא ריחות שמפעילים את כל החושים ונשב לארוחה משותפת לאור נרות החנוכייה.
מה נכין?
מגוון מנות ביתיות וטעימות מהמטבח הדרוזי והגלילי:
פטאייר במילוי עלי זעתר
עלי גפן בעבודת יד
סלט טאבולה רענן
בייגל ירושלמי חם מהתנור
סמבוסק גבינה ועלי זעתר – מטוגן ופריך
סלט ירקות עשיר עם קטניות
לאבנה ביתית עם סלק צלוי
מטבל עגבניות ובזיליקום טרי
חציל עם בצל, שום ועגבניות
ובעולם המתוקים:
מעמול תמרים מסורתי
בראוניז עשירים
ומוס גבינה חלומי
מחיר: 290 ש"ח לאדם כולל סדנה וארוחה עשירה שנכין יחד, חומרי גלם איכותיים, סיפורים מהלב ואירוח באווירה חמה ומפנקת.
כשר | מספר המקומות מוגבל – מומלץ לשריין מקום מראש | לא מתאים לילדים
