כריסמס בשאטו דה רואה – ארוחה חורפית במבצר צלבני וסיפורו של שף – האירוע מלא
תאריכים וזמנים
האירוע מלא
בואו ליהנות מערב חורפי ומשכר של קולינריה, אלכוהול משובח ואווירת כריסמס ייחודית.
מסעדת שאטו דה רואה המרהיבה ממוקמת במצודה עתיקה בלב ליבו של הכפר הציורי מעיליא ומוקפת בעונה זו של השנה בקישוטי חג מולד, תאורה ומוסיקת רקע שמיד יכניסו אתכם לאווירה.
נתחיל את הערב בסיפורו האישי של שף אליאן ליוס שבילה מעל ל-30 שנה מחייו באיטליה, שם הקים משפחה והיה הבעלים והשף של מספר מסעדות איטלקיות ונמשיך לארוחת "חורף בשאטו" – תפריט ייחודי לערב זה שמתחיל במרק דלעת חורפי ומפנק ומסתיים בקינוח פרפה פיסטוק או במרינגטא מלטפת על רקע קישוטי חג המולד.
התפריט "חורף בשאטו"
מרק קרם זוקא (מרק דלעת חורפי) עם רוזמרין ופטריות העונה
סוויצי של דג היום עם גבינת בורטה ופיסטוק
אנטי-פסטו של ריי בוראטה, פרושוטו בקר, ארטישוק אלה רומנה
ובצל עם דבש וחומץ בלסמי עם קרוסטיני
פריגולה סרדא עם פירות ים
רוויוליני ממולא בגבינת גרגנזולה עם רוטב סלק אדום וצנוברים.
סינטה מיושנת עם רוטב של חומץ בלסמי או לברק עם רוטב שרדונה מסיציליה ועגבניות שרי קונפי
פרפה פיסטוק או מרינגטא
המלצה חמה – בתום האירוע צאו לשוטט בסמטאות הכפר הציורי והרומנטי מעיליא בכדי לחוות את אווירת חג המולד שבולטת באופן מיוחד בשעות הערב.
מחיר: 300 ₪ לסועד, כולל כוס יין הבית