שירת רועים X טרטוריה מקומית
תאריכים וזמנים
לרגל חגיגות פסטיבל החורף בגליל המערבי מחלבת שירת רועים מארחת את שף אורי צור ועמית אמיר מטרטוריה מקומית לארוחה חורפית בבית לגבינות. ארוחה בהשראה מקומית ועונתית על טהרת חומרי הגלם של הגליל ובליבם – גבינות הצאן של מחלבת שירת רועים.
לערב אחד מיוחד, המחלבה תהפוך למסעדה רומנטית בהשראה ים תיכונית.
התפריט מורכב מתוצרת עונתית-מקומית ומבוסס על ירקות אורגניים, גבינות עיזים וכבשים של שירת רועים וחומרי גלם המגיעים מיצרנים גלילים:
"פתיחת שולחן" – ראשונות למרכז השולחן ברוח חווית החלוקה הים תיכונית
• פוקצ'ה מחמצת
• גבעול מנגולד קונפי ושמן זית של " ריש לקיש"
• סלט תרד "גלילי", אפרסמון, בצל צלוי בסומק וזעתר
• שעועית ירוקה, גבינת שנקליש ופירורי לחם מתובלים
• שומר צלוי בהדרים, וינגרט ליים ועשבים
• גבינת פטה מטוגנת בפיתה דרוזית ודבש ממתת
• חיטת פריקי בבישול ארוך, נענע, סומק טרי וקרם פרש
מנת ביניים אישית
• רביולו עולש וריקוטה, חמאה חומה ולימון
מנה עיקרית אישית
• כרוב מלפוף צלוי בחמאת מיסו, תבשיל עלי חורף ופירה תפוח אדמה
קינוחים לחלוקה
• מרמלדת חבושים וגבינת "ענבר טימין"
• עוגת תמרים חמה, רוטב טופי, גלידת ווניל ושמן זית קורטינה "ריש לקיש"
קפה או תה עשבים
* התפריט עשוי להשתנות בהתאם לתנובת השדה וזמינות חומרי הגלם.
מושב ראשון בשעה: 17:30
מושב שני בשעה: 20:30 – האירוע בשעה זו מלא
ישיבה בשולחנות נפרדים.
התפריט כשר. התאמות לטבעונים וללא גלוטן בהזמנה מראש.
מחיר: 260 ₪ לאדם
איפה? שירת רועים, קיבוץ לוטם